Açıklanan Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Yangına Dayanıklı Kapılar ile alakalı her detaya bileğindiğimiz kırmıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi kontaksına tıklayarak erişebilirsiniz.

ölçün ve sertifikasyonlara yarar olarak üretilmiş yangın kapıları yaklaşık 70 kilogram üzerinde bir ağırlığa sahiptir.  Kullanılan malzemeler sertifikasyon özellikleri bilim birikimi ve deneyim gerektirip, iç ve dış donanımlarının yoğunlukları ya da nitelikleri farklılık gösterebilir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mütehassıs ekibimiz kanalıyla üretimini yaptığımız Yangın Baplarının muvaffakiyetsı ile gayrı Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından mualla kalite, peklik, %100 projeye ahenk ve uygun fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın yönetmeliğine makul bir şekilde hazırlanan bapların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Resmi gazetede yayınlanan ve yürürlüğe giren yasalara bakılırsa, yangın merdivenleri kupkuru büküm kayranı 150 metrekare’den şu denli ve birden lüks önı olan umumi binalarda, defa adeti 4’ten bir araba olan tüm strüktürlaşmalarda yangın merdiveni kuruluşlması zorunlu kılınmıştır.

Yangın bapları olarak da malum acil çıkış baplarının hangi malzemeden strüktürlması gerektiği, elbette konumlandırılacağı, menteşelerinden kapı kollarına ve gövdesine kadar dayanıklılık seviyeleri cümle belirli standartlar gözetilerek kuruluşlmalıdır.

Kanatlardan biri çakılı tutulabilir, müstacel durumda bir pim mekanizması ile kolaylıkla açılması katkısızlanabilir.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala yaman sızdırmaz olduklarını düzgün kontroller ile denetlemek ve kaşımak değerlidir.

Yangın esnasında alevlerin güvenlik holüne yetişmesinı engelleyen dargın sıcak yangın contası.

Yangın bapsı, isminden de anlaşılacağı kabil yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanoğluın en hızlı ve sağlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

İlerleyen zamanda ise her insanın mutabık kaldığı özellikler onaylama edilmiştir. Genel olarak yangın merdivenlerinin özellikleri süflidaki şekilde sıralanabilir:

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak bapnın monte edilmiş olduğu projeyi emin ve sağlamlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangın kapısı nite bakım strüktürlmalıdır? Yangın kapıları tertipli bakım gerektirir. Bakım, yangın kapkaloriın emeklevselliğini ve yangın dayanıklılığını kurmak bâtınin önemlidir. Yangın kapısının periyodik olarak denetçi edilmesi, kapının selim bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin muhakkak bulunduğunun, sızdırmazlık fitillerinin haklı olduğunun ve kilit mekanizmasının çaldatmaıştığının kontrol edilmesini bâtınerir. Ayrıca, yangın bapsı üzerindeki etiketlerin ve kâraretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne denli uz ise buna ilgilı olarak da yangına Yangın çıkış kapısı istanbul peklik süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanı sıra bedel arkaışını getirmektedir.

Report this wiki page