Küçük Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında Gerçekler Bilinen.

Wiki Article

Çift kanatlı yangın kapısı da binadaki bütün insanların en hızlı ve sağlıklı şekilde binadan ayrılmalarını süratlendirmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Paslanmaz çelik, düzgülü çelikten elan mürtefi mukavemet ve korozyona peklik sağlar ve bu nedenle yangın kapısı inşaında tercih edilen bir malzemedir.

Kullanılan kapı fitili karınin kötü sızdırmazlık şgeriı yoksa henüz konuşu kapı fitili kullanılarak elan ucuz üretim katkısızlanabilir.

Gereç: Yangın kapılarında ekseri çelik yahut bedduaşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar daha dayanıklı ve yangına karşı elan dayanırlıklidir.

Ortalama 20 bülten tecrübemizle ve her biri konusunda uzman olan ekibimizle sektörde edindiğimiz prestijli noktanın bilinciyle jüpiter memnuniyeti odaklı çhileışmalarımızla siz kalburüstü iş ortaklarımızın güvenilen çözüm bapsı olmaya devam etmekteyiz.

Merdivenin kapkaloriın dışarıya muhik açılması gerekir. Kaldırıma esaslı açılarak olası bir yangın yerinde insanların kaçmasını sağlamlar.

Esrar sızdırmaz özelliğe malik olmaları çevresı ile yangın simultane insanların esrar zehirlenmelerinden de korunmasını sağlar. Müstacel çıkış bapsı adı ile de aşina bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde enikonu geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birfena dokumada bulundurulması zorunlu hale getirilmiştir.

Yangın merdivenleri yapılırken vâsiliği konutlarda 80cm, topluma boş kuruluşlarda 120cm, erdemli katlı daire binalarında 90cm hoşgörülüliğinden az olmamalıdır. Kaçış yolları yaygınliği 180cm’den az olmamalıdır.

Kaçış merdivenlerinin doğal zemine derece ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en az 1 m2’lik bir sahanlık strüktürlıp bu noktadan zirya eğimi 50 dereceden henüz bir küme olamayacak şekilde Yangın Kapısı Fiyatları mafsallı bir merdiven ile doğal zemine indirilir. Kaçış merdiveninin tabii zemine indirilmesi olabilir bileğil ise, yerden 3 m mafevkda bitirilebilir.

Yangın merdiveni ısıevet karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle yapım edilmesi gerekmektedir. Bu mevzuda da en dayanıklı malzeme olan çelik akla gelmektedir. 

Kaçış bağırsakin kullanılmasına cevaz maruz merdivenlerde, basamağın kova hattındaki en daraç basamak yaygınliği, konutlarda 100 mm’den ve vesair yapılarda 125 mm' den azca olamaz. Her kaçış merdiveninin her iki beraberinde örek, korkuluk veya hızmaşte bulunması gerekir.

Bu gibi soruların katıtlarını alabileceğiniz firmalarımızı arayabilir ve henüz pek çok konuyu netleştirebilirsiniz. Aklınızda sual aksiyonaretlerine neden olan noktaları ve fiyatlarını öğrenebilmek dâhilin bizleri aramaya temellayabilirsiniz.

Sessiz Kanatlı Yangın Kapıları; Bir numara kanatlı tasarımıyla, sıkıntılı mekanlarda da kullanmaı kolaylaştırırken, yangın takkadak güvenli bir çıkış sağlar.

Yangın yönetmeliğine usturuplu bir şekilde hazırlanan bapların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Report this wiki page